Ajutor pentru Utilizatorii acestui Forum, Site Interzis Minorilor

Bun venit in forumul Swinging-Single-Erotic Forum. +18,

Acest site permite utilizatorilor sa comunice in cadrul unor subiecte de discutii cu anumite teme, intr-o maniera bine organizata. Mai mult decat atat, site-ul dispune de unelte pe care utilizatorii le pot folosi oricand in avantajul lor. Puteti obtine ajutor in legatura cu folosirea acestor unelte fie facand clic pe semnul de intrebare aflat in dreptul lor, fie cautand intre linkurile acestei pagini. Ele va vor directiona catre locatia cu documentatiile centralizate pe site.

 • - Inregistrare:
  Când un utilizator creează un forum, sau dorește să adere la un alt forum, el ar trebui să inregistreze un cont. Acest lucru ii va permite să-si mențină o identitate proprie in timp ce scrie mesaje, să urmareasca ce anume vrea sa citeasca, indiferent de locul unde se afla sau ce calculator foloseste. El va putea să-si completeze un Profil personal, sa foloseasca mesaj personal incorporat. El va avea, de asemenea, posibilitatea de a se abona la notificări prin e-mail, sa-si monitorizeze activitatea de pe forum și chiar mai mult de atat.
 • - Cand si cum ne inregistram:
  Anumite forumuri pot alege să restricționeze accesul la forumul complet sau la anumite secțiuni, permitându-le doar membrilor inregistrați să vizualizeze conținutul. Un vizitator ar trebui să se inregistreze dacă dorește să participe la discuțiile de pe forum, să viziteze frecvent un forum și să acceseze zonele și beneficiile disponibile doar pentru membri.
 • - Conectare:
  Un vizitator este orice persoană sau web spider, care nu este conectat pe forum. Odată ce o persoană se inregistrează aceasta devine un membru, deși va apărea in continuare ca un vizitator până când se va conecta pe forum.
 • - Profil si Notificari
  Membrii pot avea acces la profilul si optiunile de notificare care nu sunt disponibile pentru vizitatori, deși aceste opțiuni pot varia, in funcție de permisiunile care au fost stabilite de către administratorul forumului. Membrii pot fi, de asemenea, plasati in grupuri de membrii, făcuti moderatori sau administratori, ot primii permisiuni speciale și acces la zonele rezervate doar membrilor. Posibilitatea de a trimite mesaje personale, de a primi e-mailuri pe forum, si de posta noi sondaje și subiecte sunt unele dintre beneficiile suplimentare, care pot fi disponibile pentru membrii de pe forum.
 • - Termeni si Conditii:
  Un vizitator se poate inregistra oricand, selectand optiunea inregistrare din meniul forumului Pagina de inregistrare. Acest forum solicita ca un vizitator să accepte un acord de inregistrare, inainte ca procesul de inregistrare sa inceapă. Prin bifarea optiunii "Sunt de acord", el consimte a este de acord, pe intreaga durată a apartenenței la forum cu Termenii si Conditiile impuse membrilor acelui forum.
 • - Utilizator
  Odata ajuns la ecranul de inregistrare, unui vizitator i se solicită să introducă un nume de utilizator și o adresă de e-mail validă. Imposibilitatea de a utiliza o adresă de e-mail validă poate impiedica inregistrarea, in funcție de modul in care este configurat un forum. Opțiunea de a alege o metodă de autentificare este afișată numai dacă OpenID este permis, de către administratorul forumului, ca o opțiune de inregistrare. Dacă OpenID nu este permis, atunci trebuie introdusă o parolă. O formă de verificare vizuală poate fi prezenta pentru a confirma că un vizitator este de fapt o persoană și nu un robot. Această verificare poate fi solicitată in două moduri - CAPTCHA și prin intrebări personalizate. Metoda CAPTCHA afișează o imagine care conține o colecție aleatorie de litere, pe care un vizitator trebuie să le introducă intr-un câmp de text. Metoda de intrebări particularizate prezintă una sau mai multe intrebări relativ simple, la care vizitatorul trebuie să răspundă corect. Un forum poate fi configurat să utilizeze ambele metode, in același timp.
 • - Autentificare
  - Dacă inregistrarea este imediată, noul membru va fi conectat automat după completarea formularului de inscriere.
 • - Activare
  - Dacă este afișat un mesaj de activare pe e-mail, noul cont trebuie să fie activat inainte de conectare. Un e-mail cu instrucțiuni este trimis la adresa de e-mail al noului membru. Aprobare - Dacă este afișat un mesaj cu privire la faptul ca se solicita aprobarea membrului nou, inseamna ca noul cont trebuie să fie mai intâi aprobat de către un administrator inainte de conectare. Un e-mail recunoscând noul membru este trimis la adresa de e-mail. Un alt e-mail poate fi trimis mai târziu să-l informeze dacă cererea lor a fost aprobată sau nu.
 • - Activarea unui nou cont
  -In cazul in care un forum este configurat cu activarea pe e-mail inainte de conectare, un e-mail va fi trimis la adresa furnizată la inregistrare. Numele de utilizator și link-ul de activare sunt afișate in acest e-mail. Selectarea link-ului de activare activează contul membrului și ii solicită să se autentifice. Dacă apare o problemă cu link-ul de activare, e-mailul oferă, de asemenea, un cod de activare care poate fi folosit pentru a finaliza procesul. Rețineți că un link pentru a reseta parola poate fi inclus in acest e-mail, in funcție de metoda de activare permisă pe forum. in cazul in care un membru incearcă să se autentifice inainte de a finaliza procesul de activare, ii va aparea o eroare care ii va indica faptul că adresa de e-mail trebuie să fie validată. Un link cu textul "Ai nevoie de un alt e-mail de activare?" ii va fi afișat din nou.
 • - Sensul principal care defineste un forum este postarea care permite utilizatorilor sa se exprime liber.

Acest forum, este conceput de MediaPascu punandu-va la dispozitie si site-ul Matrimoniale .Admin.