Autor Subiect: Despre nudism si naturism.  (Citit de 43 ori)

Pascu

  • Administrator
  • Nou Membru
  • *****
  • Comentarii postate: 5
  • Gen: Barbat
  • -in cautare de femeie,cuplu sau ceva nou.Nonconfor
Despre nudism si naturism.
« : Ianuarie 04, 2019, 06:44:45 a.m. »
Nudism -ul, in general, reprezinta expunerea in public a zonelor genitale si a fundului indiferent de varsta practicantilor fara implicarea unor contacte sexuale intre adepti. Este cunoscut faptul ca, la varste mici, copiii stau complet dezbracati la soare, practica lor fiind chiar nudism intr-o forma acceptata de societate si chiar indicat de medici. Nudism -ul nu este o exploatare a nuditatii, exhibitionism, religie sau cult.
 Nudistii sau adeptii naturism -ului cred ca, daca vremea, locul si legile sunt permisive, activitati precum sporturile, statul la plaja, inotul, relaxarea intr-un mediu social pot fi mult mai placute atunci cand nu este necesara imbracamintea. Ei accepta si admira frumusetea corpului uman asa cum este, indiferent de varsta, sex sau aspect. Multi oameni (mai ales cei care au trait in blocul socialist din Romania) sunt opozantii nuditatii si incrimineaza acest fel de a fi. Exista persoane care cred ca nuditatea familiala este un abuz sexual impotriva minorilor. Altii condamna femeile ce-si expun sanii pe plaja in fata unor minori. Multe femei au fost astfel arestate in multe locuri din America de Nord, in timp ce pe plajele europene era legal.
 Nudism -ul este un stil de viata condamnat din pacate de foarte multi anti-adepti, este un fel de a fi rar intalnit in Romania (exceptand cateva locuri de pe litoralul din Romania - Vama Veche, Vadu, Costinesti, Eforie Nord, Techirghiol ), dar cu sanse mari de a deveni totusi acceptat in momentul in care in tara noastra se va schimba ideologia omului legata de homosexualitate, prostitutie etc.