Autor Subiect: Futai de sarbatori  (Citit de 169 ori)

jean88

  • Nou Membru
  • *
  • Comentarii postate: 1
  • Gen: Barbat
Futai de sarbatori
« : Ianuarie 06, 2019, 09:32:24 a.m. »
Cu câteva zile înainte de Crăciun am primit un telefon de la un prieten cu care nu mai vorbisem de aproape doi ani. Îl initiasem la scurt timp după ce împlinise 18 ani, la el acasă, cu părinții și frații lui în casă, apoi îi futusem si fratele la scurt timp. După anul I de facultate a plecat în Spania, unde lucrează la un hotel, ca recepționer.
Pe Beniamin deci l-am cunoscut într-un mod cam ciudat;aveam un prieten si vecin care mi-a propus intr-o zi să mergem într-un oraș aflat la circa 100 km de Craiova. Aveam masina, iar el apela uneori la mine, îmi plăcea să îl servesc pentru că nu rămânea dator niciodată...are pula superba si îmi place mult să îl sug, să mă fută..
Beniamin era coleg de școală cu prietenul meu, clasa XII, numai că el mergea la o o altă biserică, nu o să insist prea mult pe acest subiect neimportant. Face parte dintr-o familie mai numeroasă, sunt cinci frați și două surori. Eram pregătiți să stăm acolo doua zile, nu ar fi fost o noutate să ne futem dacă tot eram "în deplasare", dar după ce l-am cunoscut practic pe Beniamin mi-am schimbat planurile... Bineînțeles că și prietenul meu si-a dat seama ca il plac (si) pe Beniamin, iar eu am făcut tot posibilul ca atunci când am ales camera de dormit să rămân cu Beniamin.
Familia respectivă stă intr-o vilă extrem de frumoasă, cocheta. Era vară și am mers la culcare doar în chilot (eu), iar Beniamin în short. L-am ținut de vorbă cat am.putut, l-am atras in discuții erotice, dar era necunoscător în acest domeniu, era virgin, nu avea prietenă, făcea doar laba ocazional, nu se uitase la filme porno... Ii povestisem vreo două futaiuri de-ale mele,cu singura diferență că cele două domnișoare dezverginate imaginar fuseseră în realitate doi băieți...virgini ca el...
După ce l-a luat somnul am inceput să îi pun mâna în dreptul pulii,voiam să vad dacă este dotat in primul rand,dupa care în mod cert voiam să îl provoc,sa facem o laba împreună, să îi sug pula...să îl fut,nu știam practic dacă reușeam să îl fut, dar măcar să îi pun mâna pe pula si sa-i fac o laba. Dormea destul de greu, iar eu eram excitat maxim,ii mangaiasem deja picioarele ,reușisem să imi bag câteva degete in shortul lui, apoi chiar o mana; cred că simțea că îl incomodează ceva, nu știam dacă se va trezi sau nu. Am stat cu mâna la pula lui vreun sfert de oră, până când am realizat din nou ca doarme profund. Abia atunci am început să îi mângâi pula si să i-o belesc, după ce i se sculase pula, bineînțeles. Eram pregătit de reacția lui, știam că se va trezi în curând, dar mizam pe faptul că se va trezi excitat (si așa a și fost)...
-Jane...,ai mâna pe mine, îmi spune șoptit...
-Stiu, sunt cu mâna chiar pe pula ta, i-am răspuns, este pentru prima oară când dorm cu un băiat, l-am mințit eu, si m-am excitat dintr-o dată când te-am atins la pula, voiam să îți fac o laba, adică sa ne masturbam...Vorbește încet să nu ne audă ai tăi...
Tot timpul cât am vorbit și l-am convins să mă lase sa il frec la pula, îl masturbam încet , deja îi dădusem jos chilotul, îi pusesem mâna lui pe pula mea, dar nu știa ce să facă. Cu siguranță reușisem să îl provoc, să îl excit ,îi plăcea să îl frec, practic mi se dăruise complet, nu făcea nici un zgomot ,de frica sa nu fie auzit de părinți sau frați.
Intrase în jocul meu, dar el nu știa încă faptul că voiam ceva mai mult ..ejaculase o dată în mâinile mele,vedeam clar că îi place să ne jucăm si am.profitat...
Am început să îl sărut si sa il mângâi,sa îi spun că îl iubesc, că îl doresc...iar de aici până a-mi baga pula in cel mai stramt fund posibil nu a fost decât un pas...ii țineam mâna la gură să nu răzbată gemetele lui. În noaptea aceea l-am futut de multe ori,cred că până dimineața l-am futut cam de patru-cinci ori. Normal ca prietenului meu i-am spus în drum spre Craiova ca reușisem să îl fut pe Beniamin...
Fratelui lui Beniamin l-am supt pula la vreo jumătate de an după aceea; practic cei doi frați se masturbau împreună, Beniamin i-a spus fratelui lui ca el face laba si cu mine, i-a plăcut ideea si au venit intr-o zi la mine. Vorbisem cu Beniamin să facem doar laba, dar la un moment dat, cand se freca fratele lui Beniamin, i-am zis să mă lase să îi sug pula...si astfel a ejaculat in gura mea.
Nu mai știam de Beniamin de doi ani. M-a căutat să îmi spună că este în țară și că voia să bem o cafea împreună. Acesta era un mod de a-mi spune practic că vrea să ne futem. De multe ori când era în țară și vorbeam la telefon, mă întrebă când mai dau si eu o cafea, iar eu îl întrebam daca ii place cu mai mult lapte, dulce etc..
Ne-am întâlnit cu o zi înainte de Crăciun. Nu venise singur, venise cu prietenul lui, un spaniol superb. Voia să mă prezinte, că fiind cel care "i-a deschis viitorul". Am mers la o pizza in oraș cu ei , după care i-am invitat la mine. Am continuat petrecerea la mine, iar iubitul lui Ben și-a dat seama repede ca poate profita de situație și să îl fută atât pe Ben, cat si pe mine...îmi place mult să fiu futut in cur!
În noaptea aceea m-am futut cat pentru o săptămână, l-am futut si eu pe Beniamin, care sigur că devenise cu timpul mai versat ..
Am apreciat faptul ca Giuseppe (iubitul lui Beniamin) a ales să mă fută el primul, eram în sufragerie , beam ceva, a venit la mine să mă sărute, mi-a dat jos slipul si m-a crăcănat la un fotoliu. Un sfert de oră, dacă nu mai mult, își băga pula si o scotea din poponeata mea, încât gemeam continuu...apoi i-a venit rândul lui Beniamin să fie futut, l-a dus în pat și acolo l-a futut cu multă pasiune.
Pe Beniamin l-a futut in cur de asemenea când făceam eu cu el un 69 ....toată noaptea ne-am futut, până dimineața...Ne vom revedea cu siguranță, după sărbători, când vor reveni la Craiova, înainte de a pleca în Spania.