Autor Subiect: Swing pentru prima data  (Citit de 195 ori)

papyon

  • Nou Membru
  • *
  • Comentarii postate: 1
  • Gen: Barbat
Swing pentru prima data
« : Ianuarie 06, 2019, 01:57:36 p.m. »
  Când am aterizat la Cluj era deja spre seară. Trenuri pentru a merge mai departe nu aveam decât a doua zi așa că am căutat la repezeală cazare pe telefon.
 La a trei-a încercare am avut noroc. Răspunsese un domn cu accent de italian și ne-a spus că au locuri dar că e un eveniment privat la ei, dacă nu ne deranjează asta ei mai au o cameră.
 Cum nu aveam chef de alte căutări am întrebat doar dacă e gălăgie mare la evenimentul lor dar ne-au garantat că nu e, e ceva mai special dar liniștit. Ce să vrei mai mult după 4 zile de avioane și trenuri decât un pat în care să te întinzi și liniște.
 Taxiul ne-a dus spre un loc în afara Clujului într-o fostă livadă după cum părea. Aveam impresia că ne duce la țară undeva că la un moment dat nu mai era asfaltat. Soția mea adormise deja când am ajuns. Era o curte verde cu piscină iar camerele erau înșiruite și eram cazați aproape la ultima. Mă așteptam să văd mega petrecere dar erau doar niște oameni liniștiți, puțini, pe niște șezlong-uri. Probabil că nu începuse mi-am zis.
 Dușul a fost adevărată binefacere apoi când a urmat soția mea am realizat binecuvântarea, cabina de duș era transparentă, din sticlă, iar vederea trupului ei gol după atâta vreme nestingherit a fost o adevărată delectare. Era frumoasă femeia asta, fermecător de inocentă și aspectul ei copilăresc se vedea chiar și la cei 35 de ani.
 Știam că nu pot face nimic atâta vreme cât e obosită așa că m-am mulțumit să o sorb din priviri. Să o mângâi și să o memorez în mintea mea. După duș i-a venit pofta de a sta la soare. Am mers să întreb dacă se poate și dacă nu încurcăm. Cei de la recepție ne-au informat că e ok atâta vreme cât nu ne deranjează și că dacă ceva ni se pare deplasat să ne reatragem noi.
 Am dat din umeri nepăsător și am ieșit cu soția mea la lenevit. Mai erau probabil 20 – 30 de minute de soare pe deal acolo până să se ascundă. Așa că soția mea s-a întins la soare citind ceva în timp ce eu scanam curtea cu privirea să văd locul. Așa am dat cu privirea de un cuplu ce făcea plajă nud. Era o tipă cam de 25 de ani cu un tip ușor cărunt. Ea foarte dezinhibată și naturală iar el era foarte indiferent. Era prima dată când stăteam așa de aproape de un cuplu dezbrăcat dar surprizele nu aveau să se oprească aici.
 În fața lor, deci cu spatele spre noi era un alt cuplu gol, deși nu îi vedeam decât foarte puțin la anumite mișcări am dedus asta. Nu doar că făceau plajă dezbrăcați în apropierea celorlalți dar doamna pe care nu o vedeam întinsese mâna spre șezlongul soțului ei și se juca leneș cu penisul acestuia.
 Nu știu cât a durat contemplarea mea dar am realizat că trebuie să-i dau vestea soției. Cum să fac asta fără să fiu văzut totuși că cei ce erau cu fața la noi ne fixaseră oarecum cu privirea. Am vorbit direct cu Ana, pentru că distanța era una confortabilă față de ceilalți și am provocat-o să privească discret peisajul.
 Soția mea era o femeie discretă de regulă și nu discutasem vreodata despre așa ceva decât pasager fără interes. A ne expune în public nu era genul nostru dar pe mine a vedea pe alții mă cam provoca. Am sesizar că și ea privește pe lângă carte și speram să îmi dea vreo veste că ne putem restrage întrucat deja eram tare stanjenit. Nu neapărat de ceilalți ci de faptul că se contura o erecție de pomină uitându-mă la „peisaj”.
 Nu același lucru se întâmpla cu soția mea. Din poziția sa vedea mai mult din cei doi ce stăteau cu spatele și mi-a transmis detalii: Maicăăă unde intră oare o sculă din aia într-o femeie?” Eu nu vedeam mai nimic dar „transmisiunea” ei producea efecte așa că am rugat-o să înceteze.
 Nu a durat nici un minut, că tipa ce era cu fața spre noi, după ce a schimbat câteva cuvinte cu soțul ei, a mers la bar și a venit la noi cu două pahare de limonadă.
-Bună, sunt Ioana. Am adus doua pahare de limonadă pentru voi.
-Bună, am reușit să îngaim nepoliticos încercând să pun picior peste picior pentru a nu se vedea șortul umflat. Eu sunt Radu iar ea soția mea Beea
-Super, sunteți noi pe aici?
-Cred că ne confundați, suntem doar cazați în noaptea asta.
-Aaaaa… îmi cer scuze a bâiguit Ioana stânjenită tare. Apoi revenindu-și din confuzie a continuat.
-Arătați bine îmi place de voi. Noi suntem swingeri dacă vă e cunoscut termenul și petrecerea din seara asta e o astfel de întâlnire. Sunteți bineveniți dacă vreți să rămâneți. Nu aveți obligații.
Apoi Ioana s-a reatras iar noi am rămas să ne revenim din amețeală. O întreb pe soția mea ce să facem iar ea mi-a spus că ar prefera să rămână dacă nu avem obligații. Ar incita-o să vadă alte cupluri, măcar ce se poate vedea până se vor retrage.
 Era clar că între timp se dusese vestea despre noi că nu suntem din gașca lor că rând pe rând cei de pe acolo ne scanau cu privirea. Mă simțeam tare expus. Până să realizez au mai apărut cupluri chiar dacă acum cam toată lumea era îmbrăcată lejer că dădea seara și era răcoare. Discutau prietenos unii cu alții și se sorbeau cu poftă din priviri indiferent de a cui era soția sau soțul.
 Un cuplu drăguț s-a apropiat de noi oarecum timizi, deși cred că era mai mult bun simț decât timiditate, s-a prezentat și am aflat că sunt Dina și Cristi. Le-am spus și lor de ce și cum de ne aflăm acolo, le-am explicat că nu făcusem asta niciodată și că nu suntem pregătiți de așa ceva, dar soția mea a recunoscut că o incită gândul de a privi pe cineva care face sex. Așa am ajuns cu cei doi în cameră în acea seară. Nu era tocmai conceptul de swing dar era ceva unic pentru noi așa că cei doi s-au oferit să fie „actorii noștri”.
 În 10 minute stabilisem să mergem la ei în cameră așa că sfioși ca doi școlari am intrat cum ne spuseseră fără a ciocăni sau aștepta. În interior era becul stins iar Dina și Cristi erau la duș. Imaginea te lăsa fără cuvinte, camera întunecată, dușul de sticlă și luminat, erai ca la spectacol și avea să fie unul deosebit de incitant. Ne simțeam ca într-un film 3D în care chiar puteam auzi, și simți.
 Dina era aplecată cu mâinile pe perete iar Cristi îi întindea gelul de duș pe trup, mângâind sânii grei și lunecoși cu penisul în erecție frecându-se neglijent de fundul soției sale, când strecurându-se printre fesele rotunde și lunecoase când poposind pe lateralul coapselor sale. Ia intrase în joc știind că suntem acolo și împingea fundulețul mai mult spre penisul său.
Dina a fost „îmbălsămată” cu gel de duș de soțul ei și jocul lor erotic în cabina de sticlă a dușului era senzațional, mai ales aparenta neglijență cu care penisul total erect al lui Cristi îi atingea fesele soției sale, lunecând și strecurându-se printre pulpele lunecoase ale acesteia.Dina s-a întors cu spatele la el sprijinindu-se cu mâinile de peretele dușului împingându-i fundul spre penis iar când l-a prins între fesele ei a început un joc înnebunitor în sus și în jos, făcând ca scula tare și excitată să lunece printre bucile lucioase și pline de gel de dus. Când se lăsa în jos apărea penisul înspumat dintre bucile ei iar când se ridica dispărea cu totul în zona secretă a fundului, văzându-se doar coaiele grele undeva între ei.
 În tot acest timp Cristi tot încerca să îi atingă sânii, dar jocul Dinei nu îi permitea, până când a lipit-o cu trupul de sticla cabinei și a pătruns-o în vagin până la capăt, strivind-o plăcut între trupul său și cabina dușului. Spectacolul era total iar soția mea era așa de absorbită că a mers lângă cabina dușului, s-a lăsat „pe vine” ca să vadă penetrarea de aproape. La asta chiar nu m așteptam.Cei doi s-au dezlănțuit pur și simplu într-un dans erotic superb văzând că soția mea s-a așezat pe podea să îi privească. Totul era numai mâni, lunecuș, ispită, îmbrățișare, suspin și pasiune. Vedeam starea de excitare a soției și eram tare curios cum va continua totul. Discutasem ocazional despre așa ceva dar niciodată pentru a decide ceva, ci doar dezbăteam, acum eram în postura de a decide și eram decis să îi ofer libertatea asta.La un moment dat, Dina s-a extras din penisul erect al soțului său, l-a împins cu mâinile spre peretele de sticlă și a început să se frece senzual de spatele acestuia. S-a lăsat în jos până a ajuns cu sânii pe fesele sale și a început să îi maseze testiculele și penisul cu mâinile iar cu sânii să lunece provocator pe fesele acestuia. Tot acest joc era parcă oferit special soției mele care era într-o poziție aproape similară în fața sticlei. Vedea penisul de jos în sus oarecum și spectacolul era total. Ambii soți o priveau cu poftă pe soția mea și la un moment dat Dina, lăsând coaiele soțului ei din mâini, i-a făcut semn cu degetul să vin și ea. Era o invitație făcută la momentul maxim de ispită.
 Ana s-a uitat spre mine vizibil excitată, cerând acceptul din priviri. I-am făcut doar semn că e ok, după care am văzut efectiv curgând hainele de pe ea și rămânând goală. A pășit în duș sfioasă ca o fetiță în prima zi de școală, fiind întâmpinată de cei doi soți care îi zâmbeau împliniți. M-au chemat și pe mine dar am decis că nu vin, nu mă simțeam pregătit pentru asta, preferam să privesc.
 Fără vorbe, cei doi au început să colinde trupul soției mele cu mâinile lor înspumate. O explorau ca pe ceva rar și prețios. O admirau și Dina nu s-a putut stăpâni să nu o sărute pe Ana. Aceasta se topea în brațele ei, deși nu îmi spusese vreodată că i-ar plăcea așa ceva. Pe când fetele se sărutau Cristi s-a lipit de spatele Anei făcând-o pe aceasta să fie între cele două ispite la care se uitase pofticioasă. Penisul lui Cristi își tot făcea de lucru neglijent printre fesele soției mele care erau frământate de mâinile Dinei. Sânii îi păreau așa de mici în mâinile bărbatului dar ce mi-a atras atenția era dimensiunile mici ale Anei în comparație cu ale celor doi și culoarea albă delicată, față de bronzul familiei gazdă. Din când în când Ana mai arunca o privire către mine să îmi vadă reacțiile, dar se bucura mult de senzație imediat ce vedea acordul meu.După un timp de astfel de excitare Dina s-a lăsat în jos, iar Ana ajunsese cu fața la Cristi care o acaparase cu un sărut pasional dar calm. I-a prins acestuia penisul care se strecurase printre pulpele Anei și ieșea pe lângă fese printre picioarele ei, l-a potrivit la buzele vaginului soției mele și o împingea efectiv în pula erectă a soțului ei. Atunci Ana s-a întors cu capul spre mine sprijinind tâmpla pe pieptul bărbatului așa că ne-am privit în ochi profund la penetrarea acestuia. O privire care spunea multe, excitație, oarece teamă, noutate, satisfacție. Penisul bărbatului făcea curse lungi în soția mea uneori ridicând-o de la sol. Trupul ei părea foarte fragil în comparație cu ale celor doi și asta se pare că o excita tare și pe Dina care parcă era determinată să îi ofere soțului ei o asemenea recompensă.
 Ana a ajuns la orgasm repede find ajutată de mâinile Dinei, care i se strecurau printre fese și pulpe și de mâinile bărbatului care o frământau pur și simplu în timp de pula groasă intra și ieșea din ea pe toată lungimea. Am văzut-o efectiv pierzându-și echilibrul și fiind prinsă în brațe din cauza slăbiciunii ce a cuprins-o odată cu orgasmul.Când s-a liniștit puțin cei doi soți au pornit dușul la maxim, s-au curățat toți de gelul de duș apoi Cristi luând-o în brațe pe Ana au adus-o pe pat, la un metru de mine, unde au depus-o ca pe un bebe pe un prosop mare.
 De această dată Ana a fost cea care ma invitat alături de ei, dar iar am refuzat. Dina mi-a cerut acceptul ca soțul ei să o aibă pe și nu m-am opus. Deja o vedeam pe Ana pregătită de sex. Era pe spate cu genunchii flexați și vulva expusă. Dina și-a adus soțul între picioarele ei și i-a potrivit acestuia pula groasă la intrarea vaginului, apoi s-a pipit de spatele lui presându l cu sânii.
-Hai Cristi, ia-o, fă-o fericită,si-a îndemnat aceasta soțul.
A început un joc erotic excitant plin de contraste. Contrastele culorilor așa de diferite, cele ale vederii soției mele pentru prima dată în pula altui bărbat, cele ale spectatorului din mine. Între timp Cristi nu mai stătea în genunchi că se aplecase peste soția mea să o săruta în timp de o penetra. Le vedeam unirea perfect, eram ca un metru de vaginul soției mele care era penetrat cu pasiune de penisul străinului. Excitația era vizibilă, mirosul care se înălța de la unirea celor doi era ispititor, imaginea era demențială iar erecția mea era dureroasă în pantaloni.Dina mă privea insistent și a decis să vina ea spre mine. Mi-a mângâiat erecția prin pantaloni apoi cu o dexteritate surprinzătoare mi-a și eliberat-o privind direct în ochii mei. A coborât spre penisul meu cu buzele înghițind-ul efectiv. Niciodată nu mi-am simțit penisul așa adânc înfipt în gura unei femei iar senzația era… foarte excitantă. Eram limitat totuși de ineditul situației așa că Dina, văzând încurcătura din ochii mei, nu a insistat prea mult. S-a întors spre cei doi de pe pat unde soția mea primea penisul soțului ei în genunchi pe la spate în timp ce cu mâna îmi freca penisul dureros de erect.
-Nu vrei să te scap mai repede de durere? Buzele sunt mai eficiente – mi-a zis ea moale.
-E ok totul.
-Pot să îi ajut pe ei?
-Sigur
 Dina a venit pe pat și frecându-și vulva udă de pofte cu o mână își mângâia soțul pe fese cu cealaltă sărutându-l. Ana, intuind ce se întâmplă mi-a aruncat o ultimă privire înainte de a avea un al trei-lea orgasm intens care a făcut-o să cadă pe pat neputincioasă. Atunci Dina a întors-o cu fața în sus, a venit peste ea și sărutând-o și-a invitat soțul să o penetreze.Iar aveam o imagine inedită. Soția mea micuță pe pat încadrată de picioarele Dinei iar la spatele acesteia se pregătea Cristi să o penetreze. Surpriza a fost când Cristi a pătruns în soția sa cu penisul încleiat de la soia mea, dar nu în vagin ci în fund. A intrat tot până la capăt din prima. Asta aproape m-a făcut să scap sperma afară din mine.
 Dina era foarte zgomotoasă la sex și gemea molfăind pofticioasă gura Anei în timp ce își primea soțul în fundul ei care arăta incredibil de bine așa desfăcut și penetrat. Sub gaura dilatată la maxim de penis vaginul era umezit bine așteptând parcă și el penetrare. Acela a fost momentul în care am avut cea mai mare ispită și intru i eu în joc, dar m-am abținut.
 În scurt timp mâna Dinei s-a strecurat pe dedesupt iar degetele ei au început un dans demențial cu buzele ude ale vulvei. Nu se mai săruta cu Ana că deja era în drum spre un orgasm de zile mari, doar își masa agitat labiile și primea pula groasă a soțului ei în fund. Nu a durat mult până am auzit-o eliberându-se tremurând haotic. Dan s-a retras din fundul ei când s-a liniștit puțin, lăsând-ul deschis. Am văzut prima dată gaura deschisă a unei femei și mi s-a părut tare excitant urmărind cum aceasta de închide încet.Dina s-a întors energică cu fața în sus lângă Ana și și-a invitat șoțul să îi spermeze pe sâni. Două femei goale sub tine, miros de sex la greu, erecție maximă iar când soția sa a început să îl roage să îi dea sperma, omul nu s-a mai putut abține. Am văzut cum se cabrează și cum e învăluit de senzația orgasmică privind-o insistent pe soția mea. Dina a profitat de plăcerea soțului ei și s-a lansat într-un sărut senzual cu Ana, moment în care blocajele bărbatului au cedat, sfincterul se contacta ritmic iar din penisul său au țâșnit spre buzele împreunate ale celor două femei jeturi de spermă care aterizau pe buze, obraji, gât și chiar prin păr.
 Sărutul femeilor era extrem de excitant, așa de excitant că am avut senzația că mi se scurge și mie spermă din penis, pe care îl pusesem la locul lui iarăși. După o vreme cei trei s-au ridicat și au mers la duș apoi am discutat scurt câte ceva printre care și aprecieri pentru soția mea și dorința lor ca eu să nu mă supăr și să fiu deschis la mine și să nu judec greșit și am plecat.
 În camera noastră am avut o discuție prelungită despre cele întâmplate și chiar am putut să mă bucur de plăcerea Anei, descrisă de ea de data asta chiar dacă eu nu am reușit să trec pragul.
« Ultima Modificare: Ianuarie 06, 2019, 02:04:48 p.m. de papyon »